American Shutters

American Shutters

De shutters die shuttercenter.nl verkoopt worden ook wel American Shutters genoemd, alhoewel de shutter haar oorsprong vindt in Griekenland. De American shutters geven een authentieke en rustieke invloed aan bijvoorbeeld uw huis of slaapkamer, maar kunnen ook voor extra privacy zorgen door de luiken dicht te doen. De American shutters hebben aan beide zijden een luik dat, afhankelijk van hoe breed de totale American shutters zijn, in een of twee delen openklapt. Om de lamellen in de American shutters open of dicht te zetten kan men de lamel verticaal op en neer bewegen middels een verborgen bediening of bedieningslat op de American shutters.

Onze American Shutters zijn te bestellen in veel verschillende uitvoeringen. U kunt onder andere de kleur kiezen, de breedte van de lamellen en een shutter met vouwrail. Het is zelfs mogelijk om shutters te bestellen voor speciale vormen ramen, handig als u bijvoorbeeld een (half)rond of een zeshoekig raam heeft.

Op maat gemaakte American shutters

Wij van shuttercenter.nl leveren enkel maatwerk American shutters. Wij leveren voor een klein beetje meer echt maatwerk af in plaats van de standaardmaten die u elders vind. Omdat het opmeten van de juiste maat American shutters een precies werkje is, is onze prijs inclusief meet en montage kosten. Nadat u uw indicatieprijs online heeft berekend en overtuigd bent van de American shutters kunt u een meetafspraak maken bij onze klantenservice. Tijdens het meten wordt dan de definitieve prijs voor de American shutters vastgesteld. De American shutters worden na levering ook gemonteerd door onze monteur.

American ShuttersMocht u nog twijfelen over het bestellen van American shutters, dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u namelijk de shutters in het echt bekijken, om te zien of ze geschikt zijn voor in uw huis. Onze medewerkers staan uiteraard klaar voor vragen en advies. Eventueel kunt u met behulp van één van onze medewerkers een meetafspraak voor een shutter plaatsen.

Bereken hier direct uw prijsindicatie voor American shutters

Houten American Shutters

PVC American Shutters

Houten American Shutters - Speciale vormen