Goedkoopste shutters

Goedkoopste Shutters

Shuttercenter.nl levert één van de goedkoopste shutters verkrijgbaar in Nederland. Onze goedkoopste houten of pvc shutters zijn gemiddeld tot 30% goedkoper dan in de woonwinkels. U heeft bij ons dus voor een kleine meerprijs echt maatwerk in huis in plaats van de standaard maten shutters die u in de bouwmarkten terugvindt. Eigenlijk doet de naam ‘Goedkoopste shutters’ dan ook afbreuk aan het product dat wij verkopen; wij leveren namelijk een kwalitatief goed product tegen een ongelofelijk scherpe prijs!

Shutters vallen vooral op door grote lamellen, welke veel licht doorlaten. In combinatie met de houten look zorgt dit voor een landelijke sfeer. Aan beide zijden hebben de shutters een luik dat (afhankelijk van de breedte) in één of twee delen kan worden opengeklapt.

De shutters zijn op maat gemaakt, wat ook inhoudt dat u deze zelf naar wens kunt samenstellen. U kunt hierbij de maten opgeven, maar bijvoorbeeld ook kiezen uit verschillende kleuren, verschillende breedtes van de lamel, of een verborgen bediening of zichtbare bedieningslat op de shutter. Het is zelfs mogelijk om onze shutters te bestellen in speciale vormen; handig als u bijvoorbeeld een (half)rond of driehoekig raam heeft.

Goedkoopste shutters, op maat gemaakt

Eén van de goedkoopste op maat gemaakte shutters verkrijgbaar wordt verkocht inclusief meet- en montageservice. Omdat het meten en monteren van shutters een precieze klus is hebben wij lokale vakmannen in dienst die bij u komen meten en na levering de shutters komen monteren bij u. Zo bent u er zeker van dat één van de goedkoopste shutters perfect bij u in huis wordt geplaatst!

U kunt online een prijsindicatie berekenen voor onze shutters, bent u het eens met deze prijsindicatie dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en een afspraak maken voor het inmeten. Pas na het inmeten kan een definitieve prijs vastgesteld worden.

Goedkoopste shuttersDaarnaast kunt u gerust langskomen in één van onze showrooms om de shutters in het echt te bekijken. Onze medewerkers geven u graag advies en tips over wat allemaal mogelijk is Met behulp van onze medewerkers kunt u ook vanuit de showroom een bestelling plaatsen voor shutters.

Bereken online uw indicatie voor de goedkoopste shutters

Goedkoopste Houten Shutters

Goedkoopste PVC Shutters

Goedkoopste Houten Shutters - Speciale vormen