Kosten shutters

Kosten shutters

De kosten van shutters kunnen zeker bij op maat gemaakte shutters erg oplopen. Bij shuttercenter.nl leveren wij kwalitatief goede shutters tegen lage kosten. De shutter kosten voor houten of pvc shutters zijn gemiddeld tot 30% lager als in de woonwinkels. De shutters zijn op maat gemaakt, wat ook inhoudt dat u deze zelf naar wens kunt samenstellen. U kunt hierbij de maten opgeven, maar bijvoorbeeld ook kiezen uit verschillende kleuren, verschillende breedtes van de lamel, of een verborgen bediening of zichtbare bedieningslat op de shutter.

U heeft bij ons de keuze uit een klassieke of een moderne shutter. Bij een klassieke shutter zit een kraal in het frame verwerkt, terwijl bij de moderne uitvoering het frame strak afgewerkt is. Qua kosten verschillen de shutters niet veel in prijs.

Kosten shutters, op maat gemaakt

De shutter kosten op onze site zijn inclusief meet- en montageservice. Omdat het meten en monteren van shutters een precieze klus is hebben wij lokale vakmannen in dienst die bij u komen meten, en na levering de shutters komen monteren bij u. Zo bent u er zeker van dat uw shutter perfect bij u in huis worden geplaatst!

Kosten shuttersU kunt online de kosten van de shutters berekenen. Bent u het eens met deze prijsindicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en een afspraak maken voor het inmeten. Pas na het inmeten kunnen wij de definitieve shutter kosten vaststellen.

Bereken online uw kosten indicatie voor de shutters

Houten Shutters

PVC Shutters

Houten Shutters - Speciale vormen