PVC shutters

PVC Shutters

Bij shuttercenter.nl verkopen wij twee soorten shutters, houten shutters en pvc shutters. De pvc shutters zijn ideaal voor gebruik in vochtige kamers. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer of keuken een stoere uitstraling geven door shutters voor het raam te monteren dan heeft u shutters van een vochtbestendig materiaal nodig. Pvc is hiervoor uitermate geschikt omdat dit niet krom trekt. Bij de pvc shutters kunt u kiezen uit drie verschillende breedte maten lamellen: 63 mm, 89 mm en 114 mm.

Daarnaast zijn er nog een aantal punten waarop u de pvc shutters naar eigens wens kunt aanpassen. Aan beide zijden van de pvc shutters zijn luiken gemaakt die afhankelijk van hoe breed de pvc shutters zijn, in een of twee delen kunnen worden opengeklapt. Om de lamellen in de pvc shutter open of dicht te zetten kunt u de lamel verticaal op en neer bewegen middels een verborgen bediening of bedieningslat op de pvc shutters.

De lamellen van onze PVC shutters zijn in het midden voorzien van een aluminium kern, welke zorgt voor de stevigheid van de lamel. Hierdoor bent u verzekerd van solide shutters met een lange levensduur.

PVC shutters maatwerk

Bij shuttercenter.nl is alles wat wij leveren maatwerk, zoals u reeds gelezen heeft heeft u diverse mogelijkheden om de pvc shutters naar eigen wens aan te passen. Naast de breedte van de lamellen heeft u onder meer de mogelijk om een pvc shutter met vouwrail te bestellen. Hiermee kunnen de shutters 180 graden omgeklapt worden.

Uiteraard is ook de maat van de pvc shutters erg belangrijk. Omdat het opmeten en het monteren van pvc shutters een precieze klus is bieden wij u een meet- en montageservice aan. De kosten hiervoor zitten standaard bij de prijs inbegrepen. Met deze service zorgen wij ervoor dat de pvc shutters altijd perfect passen en vakkundig geïnstalleerd zijn, en het scheelt u uiteraard ook weer werk. U kunt bij ons online een prijsindicatie berekenen. Bent u het hiermee eens dan kunt een inmeet afspraak maken bij onze klantenservice. Na deze afspraak en het inmeten kan pas de definitieve prijs vastgesteld worden.

Bereken direct uw prijsindicatie voor de pvc shutters

PVC Shutters


Wij verkopen ook houten shutters, bereken uw prijs voor deze shutters hier: Houten Shutters

Zoekt u afwijkende vormen shutters, dan kunt u hier uw prijs berekenen: Houten Shutters Online - Speciale vormen