Sfeervolle shutters

Sfeervolle Shutters

Wij verkopen diverse modellen shutters die een sfeervolle uitstraling in huis geven. Shutters werden vroeger (toen er nog geen glas in ramen geplaatst werd) gebruikt om de zon buiten te houden, maar het huis wel te kunnen ventileren. Tegenwoordig gebruiken we de shutters eigenlijk alleen nog voor decoratie. Deze sfeervolle shutters zien we dan ook steeds meer terugkomen in moderne huizen.

Sfeervolle shutters op maat

Alle shutters van shuttercenter.nl zijn op maat gemaakt; dit wil zeggen dat de maat van onze sfeervolle shutters volledig aangepast kan worden aan uw wens. Daarnaast kunt u kiezen uit het materiaal van de shutter (hout of pvc), en of u bijvoorbeeld een verborgen bediening of zichtbare bedieningslat op de shutter wil hebben.

Kenmerkend aan de shutters zijn de grote lamellen, waardoor er veel licht naar binnen schijnt; hierdoor ontstaat de sfeervolle uitstraling. U kunt kiezen uit drie verschillende breedte lamellen: 63mm, 89mm of 114mm. Hoe breder de lamel, hoe meer zicht u naar buiten heeft. Voor nog meer sfeer kunt u kiezen voor onze klassieke shutter, welke een sierrandje heeft in zowel het frame als de panelen. Bij de moderne uitvoering zijn het frame en de panelen strak afgewerkt.

Sfeervolle shuttersSfeervolle shutters meten & monteren

Omdat het meten en monteren van de shutters precies werk is worden de shutters bij ons enkel met meet- en montageservice verkocht. U kunt online een prijsindicatie berekenen voor de door u gewenste shutters. Als u hier tevreden over bent kunt u een afspraak maken bij onze klantenservice voor een inmeet afspraak. Pas nadat de inmeet afspraak heeft plaats gevonden kan de definitieve prijs voor de shutters vastgesteld worden.

Bereken de prijsindicatie voor onze sfeervolle shutters

Sfeervolle Houten Shutters

Sfeervolle PVC Shutters

Sfeervolle Houten Shutters - Speciale vormen