Shutter luiken

Shutter luiken

Shutter luiken zijn decoratieve luiken die u voor uw ramen kunt monteren. De shutter luiken hebben twee of drie luiken die, afhankelijk van hoe breed de shutter totaal is, in één of twee delen openklapt. Om de lamellen in de shutter luiken open of dicht te zetten kunt u deze verticaal op en neer bewegen middels een verborgen bediening of bedieningslat op de shutter luiken.

Shutter luiken op maat

Bij shuttercenter.nl worden uw shutter luiken compleet op maat gemaakt. Omdat het meten en monteren zeer precies werk is zit bij de kosten die u betaalt voor een shutter luik de meet- en montagekosten standaard inbegrepen. Op onze website kunt u vast een prijsindicatie berekenen, bent u het hiermee eens dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak te maken voor het inmeten. Pas na het inmeten kan de definitieve prijs voor de shutter luiken vastgesteld worden.

Uiteraard heeft u bij het uitzoeken en samenstellen van de shutter luiken de vrijheid van keuze in bijvoorbeeld de grootte van de lamel, maar ook de totale grootte. Ook kunt u zelf de kleur van de shutter luiken kiezen. De lamelgrootte van zowel de houten als de pvc shutter luiken kan op 63 mm, 89 mm of 114 mm gemaakt worden.

Shutter luikenShutter luiken speciale vormen

Heeft u een speciale vorm raam, bijvoorbeeld een driehoekig of rond raam? Geen probleem, want wij kunnen onze shutters hier moeiteloos op aanpassen. Ook bij speciale vormen ramen is de prijs van onze meet & montage service inbegrepen, dus u bent er van verzekerd dat de shutters geschikt zijn voor uw ramen.

Bereken direct online uw prijsindicatie voor shutter luiken

Houten Shutter luiken

PVC Shutter luiken

Houten Shutter luiken - Speciale vormen