Shutters gamma

Shutters Gamma

Standaard maat shutters van Gamma zijn prima geschikt als u geen maatwerk nodig heeft. Zoekt u echter iets meer service, gemak en kwaliteit dan bent u bij shuttercenter.nl aan het juiste adres. Bij ons zult u geen standaard maten terugvinden, enkel op maat gemaakte producten die speciaal voor u geproduceerd worden. U kunt deze dan ook compleet naar wens samenstellen. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren shutters, en bij de breedte van de lamel kunt u kiezen uit drie maten: 63mm, 89mm of 114mm. Ook kunt u aangeven of u de bediening van de shutter verborgen wil hebben of dat er een bedieningslat op de shutters komt. Allemaal opties die u bij Gamma shutters niet heeft.

Shutters zorgen voor een landelijke sfeer in huis door de houten uitstraling. Kenmerkend aan shutters zijn de grote lamellen, waardoor u veel zicht naar buiten heeft. Ook dit zorgt voor de sfeervolle uitstraling. Zoals hierboven al vermeld staat heeft u de keuze uit drie maten lamellen: 63mm, 89mm of 114mm. Hoe groter de lamellen, hoe meer zicht u naar buiten heeft en hoe meer licht er naar binnen komt.

Shutters mét meet en montage service

In tegenstelling tot de Gamma shutters leveren wij onze shutters inclusief meet- en montageservice. Zo zijn wij (en u) er zeker van dat de shutters perfect opgeleverd worden. U kunt online een prijsindicatie berekenen voor het product dat u wilt. Bent u het eens met deze prijs, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een inmeet afspraak. Pas na deze afspraak kan de definitieve prijs vastgesteld worden.

Shutters GammaHet is zelfs mogelijk om shutters te bestellen voor speciale vormen ramen, wat bijvoorbeeld handig is als u een driehoekig of zeshoekig raam heeft. Ook hierbij is onze meet- en montageservice inbegrepen.

Komt u er niet uit? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms om de shutters in het echt te bekijken. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien. Eventueel kunt u samen met één van onze medewerkers een bestelling plaatsen voor de shutters.

Bereken online uw prijsindicatie

Houten Shutters Online

PVC Shutters Online

Houten Shutters Online - Speciale vormen