Shutters Online

Shutters online

Shuttercenter.nl is een online leverancier van shutters. Wij bieden deze online aan, maar wel met uitgebreide service zoals u deze bij de woonwinkels treft. Wij komen namelijk bij u meten voor de shutters online definitief besteld worden, maar komen deze ook monteren nadat ze geproduceerd zijn. Zo heeft u geen zorgen over het juist meten en monteren en weet u zeker dat de shutters vakkundig geplaatst zijn.

Shutters online bestellen

Shutters online bestellen ligt misschien niet direct voor de hand; shutters zijn namelijk vaak maatwerk en daar huurt u misschien toch liever een vakman voor in. Online shutters kopen wil echter niet zeggen dat u niet met specialisten te maken heeft! 

Shuttercenter.nl is onderdeel van Raambekleding Nederland.nl. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte raamdecoratie. Niet alleen hebben wij contacten met gespecialiseerde bedrijven die de shutters produceren, wij hebben daarnaast lokale vakmannen in dienst die bij u komen meten en monteren. Shutters online bestellen is dus net zo betrouwbaar als bij een woonwinkel!

Al onze shutters worden verkocht inclusief meet- en montageservice, aangezien het meten en monteren ervan een precieze klus is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw bestelde shutter perfect bij u in huis past.

Shutters online maatwerk

De shutters die u online bij ons vind zijn allemaal maatwerk producten. Dit wil zeggen dat wij geen standaard maten shutters online verkopen. Wij produceren elke shutter speciaal voor u als klant zodat u altijd de juiste maat heeft. Naast de maat kunt u ook kiezen uit bijvoorbeeld de kleur, de breedte van de lamel, maar ook of u een zichtbare of niet zichtbare bediening wilt hebben om de lamellen open en dicht te kunnen klappen.

Het is zelfs mogelijk om onze shutters te bestellen voor ramen met speciale vormen, bijvoorbeeld een rond, halfrond of zeshoekig raam. Ook hierbij is onze meet- en montageservice inbegrepen.

Shutters onlineMocht u alsnog twijfelen over het online bestellen, dan bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u onze shutters in het echt bekijken. Mocht u daarna overtuigd zijn, dan kunt u met behulp van één van onze deskundige medewerkers de bestelling plaatsen. Uiteraard staan onze medewerkers ook klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bereken uw prijsindicatie voor shutters online

Houten Shutters Online

PVC Shutters Online

Houten Shutters Online - Speciale vormen