Shutters op maat

Shutters op maat

Shuttercenter.nl is onderdeel van Raambekleding Nederland.nl. Wij zijn specialisten in het leveren van maatwerk jaloezieën, rolgordijnen en andere raambekleding. Ook leveren wij shutters op maat. Deze zijn gemaakt van pvc of hout; u kunt daarbij zelf bepalen welke uitvoering u liever heeft. Voor vochtige ruimtes als de badkamer en keuken raden wij de pvc shutters op maat aan.

Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren en de grootte van de lamel, maar ook de totale grootte van de shutters op maat. De lamelgrootte van zowel de houten als de pvc shutters op maat kan op 63 mm, 89 mm of 114 mm gemaakt worden.

Omdat op maat gemaakte shutters plaatsen nauwkeurig werk is leveren wij een meet- en montageservice bij bestelling van de shutters. U kunt online uw prijs berekenen op onze site om een indicatie te krijgen van de prijs. Bent u erover uit dat dit voor u akkoord is dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om de definitieve meetafspraak te maken. Aan de hand van deze meting wordt de definitieve prijs van uw shutters op maat vastgesteld.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om shutters op maat te maken voor speciale vormen ramen. Handig als u bijvoorbeeld een rond raam heeft. Ook bij speciale vormen ramen is de prijs van de meet- en montageservice inbegrepen, zodat u er van verzekerd bent dat de shutters perfect aansluiten op uw raam.

Shutters op maatBereken direct online de prijs voor uw shutters op maat

Houten Shutters op maat

PVC Shutters op maat

Houten Shutters - Speciale vormen op maat