Shutters praxis

Shutters praxis

Indien u een standaard maat shutter zoekt en geen maatwerk vereist dan zijn de Praxis shutters een prima optie. Bent u echter op zoek naar iets meer service, gemak en kwaliteit dan bent u bij shuttercenter.nl aan het juiste adres. Wij leveren namelijk op maat gemaakte shutters die u zelf compleet naar wens kunt samenstellen. Zo heeft u de keuze uit de kleur van de shutters, en bij de breedte van de lamel kunt u kiezen uit drie maten: 63mm, 89mm of 114mm. Hierbij geldt: hoe breder de lamel, hoe meer zicht u naar buiten heeft.

Ook kunt u aangeven of u de bediening verborgen wil hebben of dat er een bedieningslat op de shutters komt. Daarnaast bieden wij zelf de mogelijkheid om een shutter aan te passen aan een speciale vorm raam, bijvoorbeeld een driehoekig raam. Allemaal opties die u bij Praxis shutters niet heeft.

Shutters mét meet en montage service

Wij leveren (in tegenstelling tot veel bouwmarkten) onze shutters inclusief meet- en montageservice. Zo bent u ervan verzekerd dat de shutters perfect gemonteerd worden in uw huis. U kunt online een prijsindicatie berekenen voor de shutter die u wilt. Bent u het eens met deze prijs? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een inmeet afspraak. Pas nadat u deze afspraak heeft gemaakt kan de definitieve prijs worden vastgesteld.

Shutters PraxisHeeft u moeite met het kiezen van een geschikte shutter? Dan ben u van harte welkom in één van onze showrooms. U kunt hier de shutters in het echt bekijken en vragen stellen aan onze deskundige medewerkers. Eventueel kunt u met behulp van één van onze medewerkers een meetopdracht plaatsen voor een shutter.

Bereken online uw shutters prijsindicatie

Houten Shutters

PVC Shutters

Houten Shutters - Speciale vormen