Shutters prijs

Shutters prijs

Bij shuttercenter.nl vindt u diverse soorten en maten shutters. Zo leveren wij zowel houten shutters, bijvoorbeeld voor in de woonkamer, als pvc shutters voor gebruik in vochtige ruimtes. Op onze shutters krijgt u momenteel een gemiddelde korting van 30%. De prijs van de shutters kunt u direct berekenen bij de artikelen zelf.

De prijs van de shutters is afhankelijk van de afmetingen die u kiest. Hoe groter de hoogte en breedte, hoe hoger de prijs wordt. Ook enkele opties zorgen voor een hogere prijs, zoals de verborgen bediening en montage middels een vouwrail.

Shutters, prijs van shutters op maat

Wij leveren geen standaard maten maar enkel maatwerk, de shutters zullen dan ook altijd perfect aansluiten in het raamkozijn! Omdat het opmeten en monteren een precieze klus is worden de shutters enkel inclusief een meet- en montageservice verkocht. Er komt dan een monteur langs om het meten te verrichten, maar ook om het monteren te doen. U kunt op onze site eenvoudig de shutters prijs berekenen op basis van de door uzelf opgemeten maten. Bent u tevreden over de prijs en u wilt de shutters gaan bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen een inmeet afspraak met u maken waarna de definitieve shutters prijs vastgesteld kan worden.

Shutters prijsOnze shutters zijn verkrijgbaar in een moderne en klassieke uitvoering. Het belangrijkste verschil hierbij is de afwerking van de kraal. Bij de klassieke uitvoering zit een kraal in het frame verwerkt, terwijl het frame bij de moderne uitvoering strak afgewerkt is. Daarnaast is het mogelijk om shutters te bestellen voor speciale vormen ramen, bijvoorbeeld voor een driehoekig of rond raam. Ook hierbij is de prijs van de meet- en montageservice inbegrepen.

Bereken direct online uw shutters prijs

Houten Shutters prijs

PVC Shutters prijs

Houten Shutters prijs - Speciale vormen