Shutters Raam

Shutters raam

Onze shutters voor het raam zijn ideaal om uw huis een echte make-over te geven. Doordat de raam shutters redelijk robuust zijn vallen deze direct op bij binnenkomst van de kamer en kunnen daarmee direct sfeer maken. De raam shutters zijn vooral voor decoratief gebruik om een landelijke sfeer in huis te brengen, al is het nog steeds mogelijk de luiken te openen en te sluiten als u het raam open heeft.

Aan beide zijden van de raam shutters zijn luiken gemaakt die (afhankelijk van hoe breed de raam shutters zijn) in één of twee delen kan worden openklapt. Om de lamellen in de raam shutters open of dicht te zetten kunt u de lamel in de shutter verticaal op en neer bewegen middels een verborgen bediening of bedieningslat op de raam shutters.

Bij het bestellen van de shutters heeft u de keuze uit veel verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een shutter met vouwrail, waardoor u de shutter 180 graden kan omklappen. Ook heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren en een verborgen bediening, waarmee u de shutter eenvoudig bedient door één van de lamellen beet te pakken; de rest van de lamellen bewegen dan gelijk mee.

Shutters Raam maatwerk

Shuttercenter.nl is onderdeel van Raambekleding Nederland.nl. Wij van Raambekleding Nederland hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte producten voor het raam. Zo bieden wij op maat gemaakte houten jaloezieen, rolgordijnen en plissés aan. Omdat wij maatwerk zo belangrijk vinden, en het meten en monteren van raam shutters redelijk lastig is, verkopen wij onze raam shutters inclusief meet- en montage service.

U kunt online een prijsindicatie berekenen voor de door u gewenste raam shutters. Bent u het hier mee eens, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak te maken voor het inmeten van de shutters. Pas als de precieze maten berekend zijn tijdens het inmeten kan een definitieve prijs worden vastgesteld. Ook het monteren van de raam shutters wordt door onze monteur gedaan nadat deze geproduceerd zijn.

Shutters raamOnze shutters zijn geschikt voor veel verschillende soorten ramen. Heeft u bijvoorbeeld een rond, driehoekig of toog raam? Geen enkel probleem, want wij kunnen onze shutters hierop aanpassen. Ook bij het bestellen van speciale vormen shutters is de prijs van onze meet- en montageservice inbegrepen. Zodoende bent u er altijd zeker van dat de shutters perfect op uw raam aansluiten.

Bereken direct uw prijsindicatie voor Raam shutters

Houten Shutters Raam

PVC Shutters Raam

Houten Shutters Raam - Speciale vormen