Witte shutters

Witte shutters

Witte shutters zijn oorspronkelijk bedacht in Griekenland waar ze gebruikt werden om het zonlicht buiten het huis te houden en toch het huis te kunnen ventileren. De lamellen kunnen open of gesloten worden zodat het lichter of donker werd in huis, en er meer of minder geventileerd word. Tegenwoordig worden de witte shutters vooral ter decoratie verkocht en zien we deze steeds meer terug in de moderne huizen.

Aan beide zijden van de witte shutters zitten luiken die in een of twee delen kunnen worden opengeklapt (afhankelijk van hoe breed de shutters zijn). Om de lamellen in de witte shutters open of dicht te zetten kunt u deze verticaal op en neer bewegen middels een verborgen bediening of bedieningslat op de shutters.

Witte shutters op maat

Bij shuttercenter.nl worden uw witte shutters compleet op maat gemaakt. Uiteraard heeft u bij het uitzoeken en samenstellen van de witte shutters vrijheid van keuze in bijvoorbeeld de grootte van de lamel, maar ook de totale grootte van de shutters. Ook kunt u zelf de kleur van de shutters kiezen als u bijvoorbeeld geen witte shutters zoekt en kunt u kiezen uit een houten of pvc shutter.

De lamelgrootte van zowel de houten als de pvc shutters kan op 63 mm, 89 mm of 114 mm gemaakt worden. Hoe groter de lamel, hoe meer zicht u naar buiten heeft en hoe meer licht er naar binnen komt. Voor nog meer sfeer kunt u kiezen voor een klassieke shutter. Deze heeft een sierrand in zowel het frame als de panelen.

Onze witte shutters zijn daarnaast te bestellen in speciale vormen. Heeft u bijvoorbeeld een zeshoekig, driehoekig of (half)rond raam? Geen enkel probleem, want wij kunnen onze shutters hierop aanpassen.

Witte shuttersOmdat het meten en monteren van de witte shutters precies werk is, verkopen wij onze raam shutters inclusief meet- en montage service. U kunt online een prijsindicatie berekenen voor de door u gewenste shutters. Bent u het hier mee eens, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak te maken voor het inmeten van de shutters. Pas als de precieze maten berekend zijn tijdens het inmeten kan een definitieve prijs vastgesteld worden. Ook het monteren van de witte shutters wordt door onze monteur gedaan nadat deze geproduceerd zijn.

Bereken direct uw prijsindicatie voor witte shutters

Houten Shutters

PVC Shutters

Houten Shutters - Speciale vormen